Inszentív

Jutalmazd meg alkalmazottaid, szállítóid, partnereid, akik különleges törődést és egy nagy köszönetet érdemelnek amiért közreműködtek sikereid elérésében.

Az inszentív költséghatékony módja lehet a dolgozói jutalmazásoknak, munkájuk elismerésének és jó érzéseket válthat ki az egész szervezet szintjén.
Teljesítmény alapján kiérdemelni a jutalmat presztizs és elismerés, valamint nagyszerű módja a dolgozói eredmények ösztönzésének.

Számos jutalmazásra és inszentívre alkalmas eseményen való részvételt tudok ajánlani a céged elképzelésének és költségvetésének megfelelően.

Néhány megfontolandó ötlet a kínálatból:

A tökéletes vevő, eladó és dolgozói kapcsolat elengedhetetlen az üzlet sikeréhez.

Amennyiben egy új ügyfelet szeretnél elkápráztatni, vagy egy meglévőnek megköszönni valamit, netalán kapcsolatot szeretnél kiépíteni egy szállítóval, keress meg, hogy a legmegfelelőbb programot találjuk meg neked.

Partnereid vendégüllátására optimalizált külföldi csomagjaim lehetőséget nyújtanak, hogy az emberek a céges kereteken kívül, kötetlen formában találkozhassanak, és üzletek köttessenek a közös élményekre alapozva.
Testre szabjuk a lehetőségeket, hogy azért emlékezzenek a rendezvényedre, amiért azt megálmodtad!

Hivatalos jegyértékesítésben tudok közreműködni a világ összes jelentős sport eseményére!

Jelezd igényed a challenge@balasailing.com -on és megtervezzük a teljes rendezvény csomagod, melyet méltán fognak emlegetni partnereid!