Csapatfejlesztés

Alkalmazottaid vagy vállalatod, partnereid alkalmazottainak elhivatottsága és minősége kulcsfontosságú az üzlet sikeréhez.

Az ügyfelekkel partnerségben azon dolgozunk, hogy felmérjük hol vannak csapatai jelenleg, hova szeretnének eljutni és hogyan lehet a kettő közötti hézagot pótolni?

Beruházásod megtérülését szolgáljuk azzal, hogy kitágítjuk a csapatok képességeinek határát olyan számukra idegen környezetben mint:

Az óceáni körülmények közötti vitorlázásra alapozott programok.

Ezek tipikusan 2 napos programok. Reggeli tantermi workshoppal indul, majd délután vitorlázás-oktatással folyatatódik. Az első este a másnapi kihívások megtervezésével telik. Vacsora és elhelyezés a hajón. A második napon a résztvevők megfeleltetik magukat az óceáni környezet által támasztott kihívásoknak. Az értékelés során azonosítják a leckéket, melyeket az átélt élményekkel tanultak.

Kiemelt figyelmet kap, hogy minden csapatfejlesztés direktben átültethető legyen a munkahelyre, melyet esettanulmánnyal és szimulációval toldunk meg ahol ez lehetséges.

Az általunk nyújtott környezet kihívásainak való hatékony megfelelés csapatkövetelménye:

  • Egyértelmű célok meghatározása
  • Saját fejlődésük monitorozása
  • Tervezés és döntéshozatal csapatszinten
  • Felismerni egymás képességeit és készségeit
  • Hatékonyan megfelelni nem várt, előre nem látott körülményeknek, kihívásoknak
  • Együttműködés kényszerűsége és a közösen elért eredmény sikere
  • Kutatni az információt

Ezek a készségek azok a folyamatok, melyek elvezetnek a hatékony csapatmunkához és kiemelkedő eredményeket generálnak.

Miközben a program interaktív, mulattató és megnyerő, valamint lehetőséget nyújt a résztvevőknek arra, hogy vitorlázzanak, azért a fókusz mindvégig a tanult leckéken van, és azt figyeljük, hogyan lehet őket alkalmazni majd a munkahelyen.

Küldj egy emailt a challenge@balasailing.com -ra egy rövid ismertetéssel a fejlesztendő csapatról, feladatukról, s testreszabom a céged elvárásainak megfelelő programot.