Rolex Swan Cup

Száznál is több Swan tulajdonos és nemzetközi vitorlázó erősítette már meg részvételi szándékát a szeptember 8-14 közötti egyhetes intenzív versenyzésen Porto Cervo-ban.
A Rolex Swan Kupa egy kétévente, a Costa Smeraldai Yacht Klub által vendégül látott rendezvény, mely a legjobb vitorlás és társadalmi esemény a környéken.

15 országból neveznek különböző osztályokban: Club Swan 42, Swan 45, Swan Maxi és Classics.
Mivel a regatta egyben a Swan Maxi és a Club Swan 42 osztályok Földközi tengeri versenysorozatának is a vége, borzongató eseményeket és látványos vitorlázásokat tartogat.

A Finn Swan 371 Rosinante-től a legnagyobb Spanyol Swan 112 Highland Breeze-ig számos különböző hajó fog résztvenni, melyek közül közel a felének ez lesz az első, a Nautor’s Swan zászlóshajójának nevezhető rendezvény-élménye.

A Nautor’s Swan legújabb Swan 90 FD hajója is jelen lesz és itt fog a jövő évi Swan Maxi osztályban való versenyzésre felkészülni.

A parti programok megnyitására a hétfői cocktail party-n kerül sor. A hét többi napján díjátadások és társasági események sora fog majd szórakozást nyújtani, melybe a Rolex által tartott péntek esti “Tulajdonosi”, valamint szombat esti “Legénységi” vacsora is beletartozik.

A végső díjkiosztó vasárnap este 6 órára van kitűzve!

Bízom benne, hogy két év múlva már Te is ott élvezheted csapatoddal a díjkiosztó pillanatait!

Jelezd a challenge@balasailing.com -on Te is versenyzési szándékotokat, hogy időben biztosítani tudjuk a csapatod számára legmegfelelőbb Swan-t.

Dátum:
2008-09-08 - 2008-09-14