Zapcat

A ZapCat Racing kihívása felülmúlja mindazon akadályokat, melyek alapszinten eltántorítanának mindenkit a vízi sportoktól. A Dél Afrikából indult Őrültködés ma az Egyesült Királyságban a leggyorsabban fejlődő motorcsónak sportág.

A hajó tulajdonképpen egy felfújható extreme katamarán, mely az 50 LE-s külmotorral akár 80 km/h sebességet is elérhet. A tömegre vetített erejük 340bhp per tonna, ami nagyobb mint egy Ferrari Testarossa-é, és csak úgy mint egy forma egyes auto, adrenalin pumpáló, eseményekkel teli utazást nyújtanak.

A vizimentők hajójából továbbfejlesztett versenymotoros a legvadabb körülmények között is megállja a helyét, kedvence a tajtékos tenger, a hullámok átugratása. Olyan embereket képes megnyerni a vízi sportoknak, akikben előtte nem merült fel a hullámok vonzása (Go-kart, moto-cross, stb.. ).

Egy bemelegítő edzés után kialakíthatunk időfutamnak megfelelő pályát és megvizsgáljuk a képességeidet és döntéseid ezeken a lenyűgöző masinákon mint pilóta, vagy mint másod pilóta egyaránt. ( időjárás függvénye )

Helyszínek:Ocean Village Marina Southampton,vagy a Temze Londonban

12 - 36 vendég ajánlott, de egyének számára is elérhetővé tesszük a száguldást.

Csomagunk tartalmazhatja:

  • Cateringet
  • Felszerelés: vízálló ruha, mentő mellény, bukósisak & csizma
  • Teljes program lebonyolítása
  • Profi pilota
  • Zapcat bérlése, üzemanyaggal

A biztonság mindenek előtti, ezért magasan képzett személyzetet nyújtunk, akik mindenre kiterjedő figyelmükkel és biztonsági oktatással gondoskodnak majd mindenről.

A vendégek számától függően fél, illetve egész napos program lehet, azonban ha 25 főnél kevesebben lennének, összehangolhatjuk egy kincsvadászattal, hogy egész napos program legyen.

Hogy a vendég is vezethessen, az időjárás függvénye és a biztonságért felelős személy engedélyezheti.