Általános kérdések

Kit képvisel a Balasailing?

Elsősorban az Egyesült Királyság legnagyszerűbb, hajózásban és egyéb rendezvényszervezésben érdekelt, kiváló referenciával rendelkező cégeit, kiemelten a 12 degrees Ltd. rendezvényszervező és bonyolító céget!

Hogyan vehetnék részt, ha nem tudok angolul?

Vállalati rendezvények esetén biztosítani tudom a magyar nyelvű moderálást, egyéni megrendelések esetén egyeztetés tárgya, de mindenképpen megoldható problémát jelent a tény.

Milyen nagyok általában a rendezvényeitek?

A 12 degrees Ltd. 5-1000 fő közötti csoportok rendezvényeit szervezi és bonyolítja.

A vendégeinknek/ ügyfeleinknek szükséges kiegészítő biztosítás?

Ez az igénybevett szolgáltatás jellegének függvénye természetesen! A szolgáltatásokra a szerződő partnered a 12 degrees Ltd. és mind neki, mind szerződött partnereinek van törvény által előírt biztosítása ezen tevékenységeire, illetve segítenek az esetleges kiegészítő biztosítás megkötésénél, értelmezésénél.

Diabetikus vagyok, biztosítani tudjátok, hogy a gyógyszerem a megfelelő hőmérsékleten legyen tárolva?

Minden felmerülő orvosi / étrenddel kapcsolatos igényt megpróbálunk kielégíteni. Mindig megteremtjük a lehetőségét a speciális kérések teljesítésének is.

Terhes vagyok, részt vehetek? Egyéb orvosi eseteknél / allergia?

Az aktuális, igénybe venni szándékozott program jellegétől függ. Jelezd az ilyen fajta problémád és egyeztetjük a lehetőségeket.

Van egy 15 éves fiam. Részt vehet velem?

Lásd fennt.

Mi történik, ha kések a közlekedés miatt?

A tájékoztatók során meg fogjuk adni annak a kontaktnak a nevét, akit keresned kell problémák esetén. Program manager –ünk gondoskodni fog róla, hogy csatlakozhass a többiekhez mielőbb.

Hol parkoljak, mit vigyek magammal?

A programot megelőzően mindenre kiterjedő tájékoztatót küldünk, hogy megfelelő felkészültséggel tudjál résztvenni kalandodon. Ha nem kaptál választ speciális kérdésedre, kérlek írj a challenge@balasailing.com -ra, hogy mielőbb segíthessek!