BALASAILING a Vienna Boat Show-n!

A 2008-as bécsi Hajó Kiállítás igazán nagy csalódást okozott számomra! Bár először voltam kinn, sokkal komolyabb rendezvényre gondoltam, legalább is az osztrák életszinvonalhoz képest nagyobb lélegzetvételű kiállítást vártam.

A kiállítás majdnem felét viszont magyar hajógyártók foglalták és ez büszkeséggel töltött el. Különösen mert mint ügynök, az általunk képviselt exkluzív minőség elektromos, környezetvédő kivitelben, csodálatos kézimunkaként kápráztatta el a közönséget!

Vitorlások közül két cég volt csak érdekes, az osztrák Schöchl Yacht Bau, az új Sunbeam 39.2-esével, illetve a két nagy táskába csomagolható, felfújható, de igen masszív Katamarán megoldás a smartkat.

Tekintsd meg képes beszámolómat a Galéria menüben, illetve jelezd a challenge@balasailing.com -on, ha tájékoztathatlak a cikk képein bemutatott egyedi motoros fahajó megtekinthetőségének, kipróbálásának részleteiről!

A gyártó szívesen fogadja megrendelőit és az érdeklődőket a gyártás bármely fázisa során, hogy betekintést nyerhessenek és meggyőződhessenek a minőségről!