BALASAILING DELUXE

Amolyan DELUXE érzés volt ahogyan sikereink egyre csak gyarapodtak és bővült a kínálatunk hónapról hónapra.

Az évet pár stratégiai együttműködés megalapozásával kezdtük, köszönhetően a hazai Boat Show-knak. Tavasszal már nemzetközi hajókiállításokon és óceáni regattákon jelentünk meg és hírdettük magunkat különböző médiákban, de főleg személyesen.

Szolgáltatásaink egyedi igényekre és egy szűk, az óceáni versenykörnyezet kihívásaira nyitott szegmensre épülnek egyéni és céges szinten egyaránt.

A fizetőképes kereslet és a szolgáltatás létjogosultságát azonban mi sem jelezte jobban mint az egyre gyarapodó ajánlatok készítése.

Ismét találkozhattunk a világ legszebb jachtjaival St. Tropez-ban, figyelemmel kísérhettük a Clipper Földkerülő verseny diadalmas hazatérését, magyarok sikereit a Földközi-tengeren és profi csapatok földkerülésre készülését a Volvo Ocean Race-, illetve az egyéni megmérettetéseket a Vendée Globe kapcsán.

A legnagyobb személyes sikereket azonban Winter Zoltán nevéhez fűzhette 2008-ban a BALASAILING, melyről a DELUXE.hu életmód magazin is tanúskodik!

A 2009-es év és a BALASAILING ismét számos életreszóló kihívást tartogat az óceán kalandorainak!

Szeptember 13-án indul útjára az amatőr földkerülő Clipper 09-10 Round the World elnevezésű verseny, melyen Te is részt vehetsz ha megvan benned a vágy, hogy megismerd a természet erejét és vállald az óceán kihívásait!

Az idei Fastnet Race és a Solenten megrendezésre kerülő nagy nemzetközi regatták már legalább egy magyar csapat felkészülését is lehetővé fogják tenni a decemberben megrendezésre kerülő ausztrál Rolex Sydney Hobart versenyre.

Várjuk a további óceáni kihívásokat kereső egyéneket, illetve a csapatait hamisítatlan versenykörnyezetben összekovácsolni kívánó vállalkozások jelentkezését a challenge@balasailing.com -on!

Sikeres, értékes együttműködésekben és jó szelekben gazdag új évet kívánok!