Klasszikus motorosok

A víz, a hajó, a fa szeretete vezérelt több szakembert, akiket speciális érzések kötnek a fából készült hajókhoz, hogy együtt dolgozzanak, s létrehozták saját hajógyárukat!

Az első hajó még saját garázsukban készült el, egyedi tervek alapján. Ezt a prototípust minden vizen kipróbálták, még a tengeren is. Mindenütt megállta a helyét és a menettulajdonságai beváltották a hozzáfűzött reményeket.

A hajó szerkezete az ősidők óta használatos és bevált módszerekkel készül, minden egyes bordáját, palánkját, egyéb szerkezeti elemét mérnöki pontossággal, kézzel illesztik a helyére. Mivel nem szériagyártás a céluk, nagy súlyt fektetnek minden készülő hajó egyediségére. A manufakturális módszerek mellett a legkorszerűbb anyagokkal dolgoznak, amelyek megfelelnek a mai idők elvárásainak. A felhasználásra kerülő lakkok, műgyanták, ragasztók, speciális kötőelemek garantálják a hajók hosszú élettartamát, a tartósságot, a megbízhatóságot és nem utolsó sorban az értékállóságot.

Ezek a hajók már több belföldi és külföldi kiállításon arattak nagy sikereket. A Düsseldorfi Hajókiállítás eredményeként meghívták vendégként a céget a Velencei Kiállításra is. A lagúnákon végighajózva elismerő megjegyzéseket és tapsokat gyűjtöttek be a Rialto-hídon nézelődőktől. A hajó szépsége minden hozzáértőt és laikust elbűvöl a szárazföldön, de az igazi sikereket az érdeklődők próbája hozza meg a vízen. Különleges élmény és életérzés beleülni ebbe a fahajóba és ringatózni, esetleg száguldani a vízen.

A mai kor megköveteli, hogy kíméljük környezetünket, így felmerült az igény az elektromotoros verziók készítésére. Standard kínálatukban többféle modell és méret megtalálható, de egyedi méretezésű hajót is elkészítenek megrendelőik igénye szerint. Minden kivitelezhető álmot megvalósítanak 5 métertől 10 méterig.
A motorok közül azokat a típusokat építik be, amelyeknek a szervizhátterét biztosítani tudják bárhol a világon. A leginkább preferált típus a Volvo és a Mercruiser.

Ezekkel a hajókkal hajózni nem csak a vízi élet örömét és szépségétlehet felfedezi és élvezi, hanem az egyedileg készült fahajó nyújtotta öröm és büszkeség érzése is eltölti tulajdonosát, használóját! Hiszen ez csak és egyedül az övé!

Az Elektro modellek: 19, 21, 21 Sundeck, 24 lábas kivitelben készülnek.
A benzin / dízel modellek: 15 Special, 21, 24 lábas méretekben elérhetők.

Kérjen bővebb ajánlatot, termékkatalógust, látogasson el személyesen a gyárba, kísérje figyelemmel az Ön egyedi igényeire szabott manufakturális jellegű gyártást!